Om Bolcheværk

Bolcheværk er et mindre, dansk startup med et brændende ønske om at bidrage til en mindre sukkerfyldt verden. Ved stiftelsen i år 2016 satte vi os således for at knække koden til at producere smagfulde bolcher uden brug af sukker. Det lykkedes.

Efter to års produktudvikling fandt vi frem til den perfekte opskrift, og vi kunne derfor starte salget af vores bolcher på Food Festival i Aarhus i efteråret 2018. Bolcherne sødes med ekstrakt fra steviaens blade, og det vil sige, at du kan nyde bolcherne med god samvittighed. De indeholder færre kalorier og er ikke skadelige for tænderne.

Stevia er kendt for at være ekstremt sødt, og det har været brugt som sødestof i Japan siden 1970’erne. Udover at være effektivt som sødestof har stevia også en række andre gode egenskaber, og du kan derfor også ganske roligt forkæle dig selv med bolcher fra Bolcheværk.

Et moderne og kvalitetsbevidst bolchebrand

Ambitionen har fra dag ét været at skabe et moderne og iøjnefaldende bolchemærke. Vi ønsker at tænke kvalitet og bæredygtighed ind i samtlige led af virksomheden og at skabe et stærkt og gennemført brand.

Vi tror ganske enkelt på, at god kvalitet kan smages. Derfor benytter vi os også udelukkende af nøje udvalgte råvarer, når vi producerer bolcher. Det er med til at give dig bolcher fulde af saft og kraft – på helt naturlig vis. Vi benytter os eksempelvis af udsøgte frugtsyrer, naturlige aromaer og delikat lakridspulver i fremstillingen af bolcherne.

I dag kan du købe bolcherne online her på vores side, og derudover forhandles de hos en lang række delikatesseforretninger, blomsterbutikker og vinhandlere over hele landet.

Vores bolcher er altid 100% sukkerfri

Vi benytter udelukkende naturlige smags- og farvestoffer i vores bolcher. Naturen omkring os er propfyldt med lækre sager, der kan give dig en fænomenal smagsoplevelse, og det er ganske enkelt disse, vi benytter os af.

Vi udvider løbende sortimentet af bolcher, så du kan prøve nye, spændende smagsvarianter. Vi vil dog ikke sætte et produkt på markedet, før vi er fuldkommen tilfredse med det. Derfor kan der gå tid imellem, at der kommer nye bolcher til. Vi vægter kvalitet over kvantitet og tager os derfor tid til at perfektionere de enkelte opskrifter.

Har du lyst til at forkæle dine smagsløg med sukkerfri bolcher, der ganske enkelt smager fantastisk? Vil du samtidig gerne have fingrene i bolcher, der ikke er usunde for dig, og som er fulde af naturlige ingredienser? Så er bolcherne fra Bolcheværk det helt rette valg. 

Miljøvenlig pakning

Vi tænker på miljøet

Miljøhensyn og bæredygtighed er vigtigt for os! Eksempelvis har vores æske i ufarvet karton en minimal miljøpåvirkning og kan nemt affaldssorteres og genanvendes. Vi afsender også typisk vores varer i emballage, som vi har indsamlet og genbrugt.

Det er dog svært ikke at udlede CO2 på nogen måde, når man driver virksomhed og sælger fysiske produkter. Men vi forsøger at træffe så mange miljørigtige valg som muligt. Nogle gange er der også et økonomisk hensyn, fordi de allermest miljørigtige løsninger bliver for dyre for en iværksættervirksomhed, hvor pengene er små.

Derfor er det en sideløbende rejse, hvor vi hele tiden forsøger at indtænke hensyn til miljøet og gøre vores processer grønnere og grønnere. Målet er på sigt at sikre en CO2-neutral drift eller måske en dag nå dertil, hvor vi udleder mindre, end vi giver tilbage ved at anvende cradle-to-cradle principper.