Vil du gerne have fingrene i vores lækre bolcher? Så er du så heldig, at du her på kortet får et overblik over samtlige af vores forhandlere. Der er forhåbentlig også én nær dig. OBS. Ingen kortfunktion endnu.

Du kan også handle på vores webshop. Tag blot et kig på udvalget, og find de bolcher, der tiltaler dig allermest. Når du handler her på siden, gør vi alt, hvad vi kan for at sikre os, at du har dine bolcher i løbet af 2-4 hverdage, så du behøver end ikke at vente længe på dem.

Bliv en del af vores forhandlernetværk

Vil du også kunne glæde dine kunder med lækre og velsmagende bolcher helt uden sukker? Vores bolcher er velegnede som hverdagsluksus, værtindegave og til gavekurve. Æsken i ufarvet karton har en minimal miljøpåvirkning og præsenterer sig råt og minimalistisk på hylden. Sukkerfrie bolcher klistrer ikke sammen som almindelige sukkerbolcher. Holdbarhed er 2 år fra produktionsdato.

Fremtidens forbrugere efterspørger i stigende grad sundere og renere kvalitetsprodukter. I dag forhandles Bolcheværk af over 200 udvalgte special- og delikatessebutikker over hele landet, og der kommer løbende flere til.

forhandler_hansoggrete_aarhus_bolcheværk

Udfyld formularen herunder for at ansøge. Så kontakter vi dig snarest.