Fri fragt ved køb over 400 kr.
100% sikker betaling
Hurtig levering i Danmark på 1-3 hverdage

Om Bolcheværk

Bolcheværk er et mindre, dansk startup med et brændende ønske om at bidrage til en mindre sukkerfyldt verden. Ved stiftelsen i år 2016 satte vi os således for at knække koden til at producere smagfulde bolcher uden brug af sukker. Det lykkedes.

Efter to års produktudvikling fandt vi frem til den perfekte opskrift, og vi kunne derfor starte salget af vores bolcher på Food Festival i Aarhus i efteråret 2018. Bolcherne sødes med ekstrakt fra steviaens blade, og det vil sige, at du kan nyde bolcherne med god samvittighed – også som diabetiker.

Stevia er kendt for at være ekstremt sødt, og det har været brugt som sødestof i Japan siden 1970’erne. Ud over at være effektivt som sødestof har stevia også en række andre gode egenskaber, og du kan derfor også ganske roligt forkæle dig selv med bolcher fra Bolcheværk.

Et moderne og kvalitetsbevidst bolchebrand

Ambitionen har fra dag ét været at skabe et moderne og iøjnefaldende bolchemærke. Vi ønsker at tænke kvalitet og bæredygtighed ind i samtlige led af virksomheden og at skabe et stærkt og gennemført brand.

Vi tror ganske enkelt på, at god kvalitet kan smages. Derfor benytter vi os også udelukkende af nøje udvalgte råvarer, når vi producerer bolcher. Det er med til at give dig bolcher fulde af saft og kraft – på helt naturlig vis. Vi benytter os eksempelvis af udsøgte frugtsyrer og delikat lakridspulver i fremstillingen af bolcherne.

I dag kan du købe bolcherne her på vores side, og derudover forhandles de hos en lang række delikatesseforretninger, blomsterbutikker og vinhandlere over hele landet.

Vores bolcher

Vi benytter udelukkende naturlige smags- og farvestoffer i vores bolcher. Naturen omkring os er propfyldt med lækre sager, der kan give dig en fænomenal smagsoplevelse, og det er ganske enkelt disse, vi benytter os af.

Vi udvider løbende sortimentet af bolcher, så du kan prøve nye, spændende smagsvarianter. Vi vil dog ikke sætte et produkt på markedet, før vi er fuldkommen tilfredse med det. Derfor kan der gå tid imellem, at der kommer nye bolcher til. Vi vægter kvalitet over kvantitet og tager os derfor tid til at perfektionere de enkelte opskrifter.

Har du lyst til at forkæle dine smagsløg med bolcher, der ganske enkelt smager fantastisk? Vil du samtidig gerne have fingrene i bolcher, der ikke er usunde for dig, og som er fulde af naturlige ingredienser? Så er bolcherne fra Bolcheværk det helt rette valg. Du finder udvalget her.

Få 25% rabat på næste køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få rabatkoden tilsendt.

Se vores privatlivs- og cookiepolitik her