Fragt fra 35,- / Fri fragt ved køb over 400,-
100% sikker betaling
Hurtig levering i Danmark på 2-4 hverdage

Prøv vores store smagspakke!

Skal julen være ekstra velsmagende? Vi har sammensat et vanvittigt juletilbud til dig, som gerne vil overraske familien med de lækreste 100% sukkerfri gourmetbolcher.

Med Bolcheværks store smagspakke kan I prøve hele fire forskellige smagsvarianter. Bolcherne er også velegnede som mandelgave juleaften.

UDSALGSPRIS KUN 320,- (Normalpris ved køb enkeltvist er 360,-)

Du får 8 æsker i alt:
2 x Hindbær & Lakrids: Sand klassiker med solmodne hindbær og salmiaklakrids. En eksplosion af lakridspulver indeni.
2 x Kiwi & Lakrids
: En unik kombination af syrlig kiwi og salmiaklakrids gør disse bolcher specielt vanedannende. Bolcherne er rullet i stærkt lakridspulver.
2 x Havtorn & Appelsin: Syrlig havtorn kombineret med sødmen fra appelsin. Bolcherne indeholder citronpulver til at forstærke syrligheden.
2 x Flødekaramel & Havsalt: Cremet flødekaramel tilsat en lille spids havsalt. Saltet er med til at forstærke smagsoplevelsen.

Hurtig levering på 2-4 hverdage. Fuld tilfredshed eller pengene retur.

Læs mere om vores lækre smagspakke her

Til diabetikere: Vores produkter har et højt indhold af kulhydrater, fordi bolchemassen er lavet på isomalt.

Vores bolcher er skabt på...

100% Sukkerfrit.

Vores bolcher er sødet med ekstrakt fra steviaplanten. De er 100% sukkerfrie uden skade for tænderne og 40% færre kalorier.

Velsmag.

Efter to år med finjustering af smag og konsistens har vi fundet frem til nogle uimodståelige bolcheopskrifter.

Naturlige ingredienser.

Vi bruger kun naturlige aromaer og farvestoffer. Alle ingredienser er nøje udvalgt ud fra særligt høje kvalitetskrav.

Bæredygtighed.

Vi har kun en planet! Bæredygtighed og god forretningsskik indtænkes i alle led af virksomheden.

Læs vores anmeldelser

Supergode bolcher i bedste kvalitet…

Supergode bolcher i bedste kvalitet med masser af smag. Indpakningen er lækker og smagfuld og gør derfor bolcherne velegnet som værtindegave eller lign. Supergod og personlig service, så jeg kan kun anbefale at handle med bolcheværk.

Sheila Petersen
★★★★★

Gourmetbolcher

Gourmetbolcher, som suverænt dominerer vores slikhylde. Købt med 25% januar-rabat. Hurtig og præcis hjemmelevering med DAO365.
Fantastisk sød, hurtig og kompetent kundeservice og ekspedition.

Vibe
★★★★★

Sukkerfri bolcher fyldt med smag

Det har jeg ikke oplevet før nu! Derfor har jeg lige bestilt 10 nye pakker kiwi-lakrids, så jeg både har til kl. 15-krisen på jobbet, en hyggestund hjemme og som værtindegave.

Ditte Christensen
★★★★★

Fantastisk smag – og lige så god service :-)

Fantastisk smag - og lige så god service :-) Lille virksomhed med store ambitioner og bolcher, der smager fantastisk - og helt uden dårlig samvittighed ;-) Kan på alle måder anbefales!

Peter Lauritsen
★★★★★

Ubeskrivelige lækre bolcher

Vi er FANS... kvaliteten i højsæde, og den personligste julehilsen med købet. Håber det bedste for Jens. Sikken købmand!

Dorthe Trane
★★★★★

De smager så godt

De smager så godt, og dejligt at man ved, at de ikke er fyldt med sukker. Supergodt initiativ til os, der har en sød tand.

Hanne Olsen
★★★★★

Hindbær og lakrids bolsjer er de bedste…

Hindbær og lakrids bolsjer er de bedste der nogensinde er lavet sukkerfri. Jeg bruger dem til værtinde-gaver, også til dem der ikke har sukkersyge er vilde med dem.

Karin Juhl Andersen
★★★★★

lækre smagsfulde bolsjer

Lækre smagsfulde bolsjer. Hele familiens yndlings 😊 Altid hurtig og nem levering. Ofte gode rabatter eller tilbud.

Sanne
★★★★★

Super lækre sukkerfrie bolcher

Super lækre sukkerfrie bolcher, der rent faktisk smager af noget! Kunne godt ønske der kommer en smag eller to mere at vælge imellem, men det kan være det kommer med tiden.

Christian Kallehauge
★★★★★

Bolcher i verdensklasse

Bolcher der smager fantastisk og som samtidig er sukkerfri, lyder måske svært at tro på. Det er nu muligt med jeres velsmagende bolcher og jeg er blevet fast forbruger. Bedste bolche-køb nogensinde.

Erik Møller
★★★★★

Det bliver ikke bedre!

Uanset om du er til bolcher eller ej - så er du stensikkert til Bolcheværk! Det er absurd godt og bare gennemført lækkert.

Emil
★★★★★

Fantastiske sukkerfrie bolcher

Fantastiske sukkerfrie bolcher. Det var faktisk lidt taktisk dumt, at jeg delte smagsprøver ud til kollegaerne, for nu kan jeg ikke længere have dem i fred. De er et hit! Bolcheværk og deres bolcher får min varmeste anbefaling.

Mia
★★★★★

Vi er vilde med jeres bolcher

Vi er vilde med jeres bolcher. Og mega god service 👍 Absolut kun positivt herfra. Bolcherne er eminente som gave/værtindegave. De bringer glæde hver gang 👏

Betina B.
★★★★★

5 stjerner herfra

Virkelig gode bolcher. Både hindbær/lakrids og kiwi/lakrids smager forrygende. Fordi de er sukkerfri, får man ikke en kedelig sukkerbelægning på tænderne - heller ikke selv om man går længe med bolchet i munden. Dette er for mig et kæmpe plus.

Julie Sørensen
★★★★★

Bedste og mest smagfulde bolcher

De bedste og mest smagfulde bolcher jeg har smagt!! Kiwibolcherne er helt unikke, jeg har aldrig smagt noget lignende

Thea
★★★★★

Fantastiske bolcher

Det er nogle fantastiske bolcher. Det eneste, jeg har imod dem, er at de smager så godt, så selv min mand, som ellers ikke er til den slags, smugspiser af dem.

L. Nielsen
★★★★★

Virkelig velsmagende bolcher

Virkelige velsmagende bolcher, som overhovedet ikke smager “forkerte” på trods af at de er sukkerfri. Tværtimod, så er det nogle af de bedste bolcher jeg har smagt. Det er fem store stjerner herfra.

Kim Hansen
★★★★★

Bolcher af højeste kvalitet

Vi tror på, at kvalitet kan smages. Derfor benytter vi os kun af nøje udvalgte råvarer. Smagsoplevelse og konsistens er forfinet ned til mindste detalje.

Bolcher må ikke blive kedelige. Vi leger med sammensætning af smage og anvender ofte pulver indeni eller udenpå, så der sker en masse i munden undervejs.

I 2020 blev vores bolcher nomineret til finalist i konfekture-kategorien i Sol over Gudhjem Produktprisfinalen. Der blev udvalgt tre finalister i fire forskellige kategorier ud af i alt 106 delikatesseprodukter. Dommerpanelet bestod af danske topkokke og smagsdommere.

Om Bolcheværk

Bolcheværk er et lille dansk startup, som tror på at udfordre det bestående og tænke anderledes. Ambitionen er at skabe et moderne og iøjnefaldende bolchebrand, hvor kvalitet og bæredygtighed tænkes ind i alle led af virksomheden. Vi ønsker at bidrage til en verden med mere smag og mindre sukker.

Vi benytter udelukkende naturlige smags- og farvestoffer i vores bolcher. Naturen omkring os er propfyldt med lækre sager, der kan give dig en fænomenal smagsoplevelse, og det er ganske enkelt disse, vi benytter os af.

Med venlig hilsen
Jens Holm-Christensen
Stifter & ejer