Fri fragt ved køb over 400 kr.

Privatlivs- og cookiepolitik

Generelt

Dit privatliv er vigtigt for os. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i denne privatlivspolitik, hvordan vi samler, behandler og bruger de data, som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside.

Samtidig gør vi dig opmærksom på de valg, du kan træffe om hvordan dine oplysninger indsamles og bruges. Privatlivspolitikken er nemt tilgængelig på vores hjemmeside og på ethvert tidspunkt, hvor personligt identificerbare oplysninger kan blive anmodet om.

Hvad er persondata?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:

  • Køber et produkt på vores webshop
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Kontakter os igennem en kontaktformular

Samtykke

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysninger om køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på jhc@bolchevaerk.dk og oplyse, at du ønsker at afmelde dig vores nyhedsbrev.

Hvorfor indsamler vi persondata?

Vi indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på vores website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at vi må indsamle. Vi indsamler persondata:

  • … til at sende dig markedsføringsmateriale, som der i forvejen er givet samtykke til.
  • … give dig information omkring produkter/services, som du tidligere har købt hos os.
  • … til at kontakte dig, hvis du har bedt os om det.
  • … til at behandle jobansøgninger
  • … til at håndtere fakturaer, ordrebekræftelser, licensoplysninger m.m.

Hvilke persondata indsamler vi?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, eller selv indtaster informationerne, behandler vi følgende type persondata:

  • Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
  • Dine kreditkortoplysninger
  • Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
  • Oplysninger fra tredjeparts-netværk som f.eks. Facebook

Hvordan indsamler vi persondata?

Vi indsamler dine persondata via vores hjemmeside og tredjepartssoftware. Vi indsamler dine persondata via formularer på vores hjemmeside og via anvendelsen af cookies til at indsamle data omkring din adfærd. Cookies er små tekstfiler, der indeholder en række tegn og unikt identificerer en browser.Der er ingen personoplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. De fleste browsere er oprindeligt oprettet for at acceptere cookies. Du kan dog ændre dine browserindstillinger for at få din browser til at nægte tredjeparts-cookies eller angive, hvornår en tredjeparts cookie bliver sendt. Hvis du vil vide mere om cookies, og hvordan de fungerer, kan du besøge www.allaboutcookies.org.

Udover de persondata som vi indsamler via vores hjemmeside, anvender vi en række tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside. Herunder har vi beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware som anvendes på vores hjemmeside:

  • Google Analytics:
    Google Analytics giver os adgang til din adfærd på vores hjemmeside og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd. Vi anvender desuden Google Analytics til vores markedsføring, og du kan opleve dynamiske annoncer, efter du har besøgt vores hjemmeside.
  • MailChimp:
    Vi benytter os af e-mailprogrammet MailChimp til at udsende nyhedsbreve og tilbud til vores kunder. Igennem MailChimp indsamler vi e-mailadresser, IP-adresser samt tidstempler, som anvendes til at sende relevante nyhedsbreve.
  • Facebook-pixel:
    Vi anvender Facebook-pixel for at kunne forbedre vores annoncer til de besøgende, som har besøgt websitet, og har en Facebook-profil. Via Facebook-pixel indsamler vi data om din adfærd på vores hjemmeside.
  • ePay:
    Vi anvender betalingsgatewayen ePay som betalingsgateway på denne hjemmeside. Epay er en dansk betalingsgateway med fokus på høj sikkerhed, og ePay overvåger hele tiden deres systemer og har altid et backupsystem, der hjælper med at holde styr på deres data. Kortdata samt alt kommunikation omkring penge bliver automatisk krypteret. Dine persondata videregives til ePay ifm., at du lægger en ordre på vores hjemmeside.

Data om din brug af denne hjemmeside, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, IP-adresse m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, du giver eksplicit samtykke hertil, eller selv indtaster informationerne.

Hvor længe opbevares persondata på hjemmesiden?

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for os at opbevare, vil de automatisk blive slettet på en sikker måde. Der er mulighed for, at vi kan behandle din data i forbindelse med statistiske formål, men i dette tilfælde vil dine data altid blive anonymiseret.

Hvordan kan du få adgang til den persondata vi indsamler omkring dig?
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger anvendes, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data. Herunder har vi specificeret, hvordan du kan gøre dette:

  1. Adgang og berigtigelse af persondata
    Du har altid mulighed for at anmode os om at få en kopi af de personlige data, som vi har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode os om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos os, har du retten til at anmode om at få dine persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data.
  2. Ret til at fravælge markedsføringskommunikation
    Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring fra os, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Dog skal du være opmærksom på, at denne form for kommunikation ikke dækker over administrative meddelelser som f.eks. ordrebekræftelser, e-mails i forbindelse med kontoindstillinger – herunder ændring af kodeord og meddelelser, der ligger i forlængelse heraf.

Hvordan vi sikrer dine personlige oplysninger

Vi behandler dine data med omhu. Det betyder, at vi forpligter os til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af vores kunders persondata, som indsamles på denne hjemmeside.

Ansvarlig

Denne hjemmeside og denne privatlivs- og cookiepolitik ejes og publiceres af:
Firma: Bolcheværk IVS
Adresse: Tronkærgårdsvej 4
Postnr.: 8541
Telefon: (+45)22479943
Email: jhc@bolchevaerk.dk

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen: Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og følg vores iværksætter-rejse mod en verden med lidt mindre sukker.

Dine oplysninger bruges ikke til andre formål og videregives ikke til tredjepart.
Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes igen.