Fragt fra 35,- / Fri fragt ved køb over 400,-
100% sikker betaling
Hurtig levering i Danmark på 2-4 hverdage

Bolcheværk

Når du handler på vores hjemmeside
Det skal være nemt og gennemskueligt at handle på bolchevaerk.dk – både når du handler til dig selv, eller hvis du ønsker at sende en gave.

Vi tilbyder dig fri fragt på køb over 400 kr. Du kan betale med de mest almindelige betalingskort og mobilepay. Du kan vælge mellem levering til døren, til nærmeste GSL pakkeshop eller afhentning på Bolcheværks adresse.

Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller bytte/retur, er du meget velkommen til at kontakte os: jhc@bolchevaerk.dk eller 22 47 99 43.

Her på siden kan du læse mere om vores handelsbetingelser.

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Bolcheværk IVS
CVR: 37434396
Tronkærgårdsvej 4
8541 Skødstrup
Aarhus Kommune
Danmark

Email: jhc@bolchevaerk.dk
Telefon: 22 47 99 43
Etableringsdato: 9/2 2016

Priser & betaling
Når du handler på bolchevaerk.dk kan du anvende følgende betalingsmetoder:

– Dankort/Visa
– Mastercard
– Visa Electron
– Mobilepay

Der tages ikke kortgebyr ved betaling på bolchevaerk.dk.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra butikken. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Vi forbeholder os retten til at ændre i priserne uden varsel, dog ikke efter et køb er realiseret. Der sendes ikke varer uden for Danmark.

Når man køber på vores shop, tilbyder vi muligheden for at man, efter købet er gennemført, kan foretage tilkøb til sin eksisterende ordre. Dette gøres ved at vælge ‘Tilkøb’ på kvitteringssiden. Herefter modtager man en ny ordrebekræftelse med den samlede opdaterede ordre. Denne mulighed er tilgængelig indtil tilkøb-knappen ikke længere er klikbar.

Levering
I Danmark sender vi altid fragtfrit ved køb over 400 kr.

Vi ønsker at give dig den allerbedste kundeservice. Vi gør alt, hvad vi kan, for at levere inden for 2-4 hverdage. Dog kan der være omstændigheder, der gør, at det tager lidt længere tid.

Track & Trace
Vi sender dig et sporingsnummer på mail og/eller sms, så du altid kan følge din pakke.

Genudsendelse
Glemmer du at afhente din pakke på posthuset, skriver forkert adresse eller nægter modtagelse, sendes pakken retur til Bolcheværk, hvorefter vi sender dig en mail med et tilbud om en genudsendelse af varen, såfremt du ønsker dette mod et håndteringsgebyr på 50 kr.

Fortrydelsesret
Hvis du fortryder dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, varen er modtaget.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til jhc@bolchevaerk.dk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende varen retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer ansvaret for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder emballagen på varen.

Varen skal returneres til:
Bolcheværk IVS
Tronkærgårdsvej 4
8541 Skødstrup

Du kan også – mod forudgående aftale – fortryde købet ved at give tydelig meddelelse herom og aflevere den personligt på ovenstående adresse efter aftale.

Reklamationer
Når du handler på bolchevaerk.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du kan få varen ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Fragtskader skal anmærkes ved modtagelsen af varer til Bolcheværk ved at skrive til jhc@bolchevaerk.dk – med vedlagt fotodokumentation.

Opbevaring
Vi anbefaler, at varerne opbevares tørt og køligt mellem 18-20 grader.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Reklamationsretten ophører, såfremt varen har overskredet sidste anvendelsesdato.
Du bedes i den forbindelse kontakte os på jhc@bolchevaerk.dk

Ændringer
Bolcheværk forbeholder sig retten til at ændre i handelsbetingelserne uden forudgående varsel.

Privatlivspolitik
Dit privatliv er vigtigt for os og ved at godkende vores handelsbetingelser, godkender du også vores privatlivspolitik. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i vores privatlivspolitik, hvordan vi samler, behandler og bruger de data, som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside. Læs om vores privatlivspolitik her.